Jó, ha ezeket tudja a körforgalom építése kapcsán

by gaalt994

Ideiglenes lezárások, korlátozások. Az erre közlekedőknek érdemes tájékozódnia!

Még februárban írtuk meg, hogy értesüléseink szerint a Tóth József utca–Nagytétényi út–Mária Terézia utca–Kossuth Lajos utca csomópontjába tervezett körforgalom építéséhez kapcsolódó kivitelezési munkálatok azért sem tudtak elindulni, mert az Üvegkapu rendszerben még nem voltak fent az adatok.

A Budapesti Közlekedési Központ kommunikációs osztálya megkeresésünk kapcsán az alábbi információkat juttatta el szerkesztőségünkhöz.

A 2023. február 16-án közzétett cikkel kapcsolatban tájékoztatjuk, hogy február 27-étől lezárták a kerékpárutat a budafoki Mária Terézia utcában a Tóth József utca és a Donszky Árpád utca között közműkiváltási munkák miatt. Az érintett szakaszon megszűnt a parkolási lehetőség, a forgalom a parkolósávban haladhat az átépítés ideje alatt.

Ezzel egy időben a kerékpárutat is lezárták, a kerékpáros-forgalom a Donszky Árpád utca és a Tóth József utca között a közúton haladhat: déli irányban a Kossuth Lajos utcában, északi irányban a Mária Terézia utcában. A Móricz Zsigmond körtér, illetve Újpalota, Szentmihályi út felé közlekedő 33-as, 114-es, 213-as, 214-es és 973-as autóbuszok Tóth József utcai megállóját ideiglenesen áthelyezték.

Olvasta már?