Szenzációs siker: elődöntős a BMTE a kupában

by gaalt994

A Budafok az élvonalbeli Kisvárda csapatát győzte le.

Már a negyeddöntőbe jutás is kiváló eredmény volt a Magyar Kupában a Budafok labdarúgócsapatától, ám a legjobb 8 között még ezt is sikerült megfejelni. A BMTE hazai pályán gyűrte le az élvonalbeli Kisvárda együttesét, ezzel bejutott az elődöntőbe.

A fővárosi csapat már az első félidőben két gólos előnyre tett szert: előbb Beke Péter passza után Nándori talált a hálóba, majd megcserélték a szereposztást – Nándori szolgálta ki Bekét. A Kisvárda az egész mérkőzésen mélyen a tudása alatt futballozott, a szünetben hármas cserét is eszközöltek, de érdemben ezzel sem tudtak javulni.

A mérkőzés végére átadta a területet a BMTE a Kisvárdának, ám a szabolcsiak nem tudtak ezzel élni, néhány gólhelyzetig eljutottak ugyan, de igazán nagy veszélyben nem forgott Gundel-Takács Bence kapuja. A 90. percben a feszültség is kicsúcsosodott: Leoni lökte meg egy kiguruló labda üldözése közben Mátyus Jánost, így kisebb balhé alakult ki a két pad között. Az eredményre ez viszont már nem volt hatással, a BMTE 2-0-val, megérdemelten jutott az elődöntőbe.

Olvasta már?