Karsay: Kifizettük, ragaszkodunk a teljes lomtalanításhoz

by gaalt994

Részvételi költségvetésről, elővárosi közlekedésről, lomtalanításról, futballról és a Budaörsi Repülőtérről adott interjút a Magyar Nemzetnek Budafok-Tétény polgármestere, Karsay Ferenc.

Kerületfejlesztési aktualitásokról készített interjút a Magyar Nemzet Karsay Ferenccel. Budafok-Tétény polgármestere mesélt a focimeccsre járási szokásairól és a közlekedési fejlesztésekről, illetve beszámolt a Budaörsi Repülőtérrel kötött megegyezésről, valamint a kerületi képviselő-testület lomtalanítással kapcsolatos határozatáról is. Utóbbiról mi is beszámoltunk a testületi ülést követően, Karsay pedig a lapnak adott interjújában hangsúlyozta, hogy a szemétszállítási díj befizetésének okán Budafok-Tétény vezetése ragaszkodik a teljeskörű lomtalanításhoz.

„Az itt élőknek nagy szívfájdalmuk, hogy nincs lomtalanítás, ezért felajánlotta a főváros, hogy egy gyűjtőpontos lomtalanítást végez, de nagyon nehézkesek az egyeztetések. Nagy fejtörést okoz, hogy hol alakítsuk ki ezeket a pontokat. Mivel az idő telik, szeptember ­10-én képviselő-testületünk úgy döntött, hogy a főváros illetékeseitől teljes értékű lomtalanítást kér a felajánlott gyűjtőpontos helyett. Mivel engem azért választottak meg, hogy az itt élők érdekeit képviseljem, mi a normál lomtalanítást fogjuk forszírozni, hiszen a szemétszállítási díjban azt fizettük ki.” – válaszolta a Magyar Nemzet kérdésére Karsay.

Olvasta már?