Karsay választ vár a BKK-tól a Tóth József utcai munkálatok ügyében

by gaalt994

A polgármester arról érdeklődött a fővárosi vállalatnál, hogy a késve induló projekt esetében mekkora csúszásra lehet számítani.

“Biztató jelek vannak előttünk, mert megjelent az önkormányzatnál a beruházó, a Budapest Közút Zrt. és a kivitelező is, akiket sikerült egymással leültetni. November 19-én kezdik el az építését a körforgalomnak, és 270 nap alatt kell befejezniük” – mondta még november 17-én, a budafok-tétényi önkormányzat közmeghallgatásán Karsay Ferenc polgármester a Tóth József utcai körforgalom építése kapcsán.

Azt már hosszú ideje lehet tudni, hogy a jelenlegi kereszteződést az átmenő forgalom meggyorsítása érdekében körforgalommá alakítják át, az azonban még mindig, pontosabban újra kérdés, hogy mikorra végeznek a munkálatokkal.

Karsay Ferenc legutóbb novemberben kapott tájékoztatást a főváros háza tájáról, akkor Horváth László, a Budapesti Közlekedési Központ beruházási igazgatója jelezte a polgármesternek, hogy a projekt kivitelezése késéssel indul.

Mivel a helyszín kulcsfontosságú Budafok-Tétény közlekedésében, a polgármester bő egy hónapja folyamatos tájékoztatást ígért a kerületieknek az ügy kapcsán. Lapunk úgy értesült, hogy Karsay Ferenc jelenleg is ennek próbál eleget tenni, legújabb levelében arról érdeklődik Horváth Lászlónál, hogy a projekt eddigi csúszásának fényében milyen befejező dátumra lehet számítani. Amint új információhoz jutunk az ügyben, közölni fogjuk.

(A kiemelt kép illusztráció)

Olvasta már?