Könnyedén szerezhet ingyenjegyet Pál Feri atya előadására

by gaalt994

Ehhez mindössze egyetlen mondatot kell elküldeni a megadott e-mail címre. Tétovázni azonban nem éri meg, ugyanis az ajánlat „csak” az első 400 regisztráló számára elérhető.

A tavaszi Kultúronline sorozat után újra a virtuális térbe kényszerült kerületünk kulturális központja, a Klauzál Ház. A koronavírus-járvány második hulláma, és az annak nyomán kiadott novemberi kormányrendeletek fényében a művelődési ház összes helyszíni programját lemondták, az erre alkalmas előadások pedig online köntösbe bújnak.

Ez nem volt másként Pál Feri atya előadása esetében sem, amelyet így december 19-e estétől egy napon át lesz megtekinthető. Az eseményre ráadásul most könnyedén szerezhetnek ingyen belépőt az érdeklődők. Az első 400 regisztráló ugyanis díjtalanul, a Klauzál Ház meghívott vendégeként tekintheti meg az előadást. Az ajánlat azokra érvényes, akik feliratkoztak a Klauzál Ház kulturális hírlevelére.

Ehhez nem kell mást tenni, mint elküldeni a „REGISZTRÁLOK PÁL FERI ELŐADÁSÁRA” mondatot a jegy@klauzalhaz.hu e-mail címre. Akik érvényes belépőjeggyel rendelkeznek, azok a veszélyhelyzet elmúltával bármelyik 2021-ben meghirdetett előadásunkra beválthatják belépőjegyüket 2000 Ft értékben vagy ezzel az összeggel támogathatják a kultúrát és a Klauzál Házat.

Olvasta már?