Korábbi munkatársát gyászolja az önkormányzat

by gaalt994

Révész Ildikó 2009 és 2012 között dolgozott a hivatalnál.

Életének 57. évében, hosszan tartó, súlyos betegség után elhunyt Révész Ildikó, a XXII. kerületi önkormányzat volt közoktatási ügyintézője – tudatta a szomorú hírt korábban a honlapján a hivatal. “Révész Ildikó 2009 és 2012 között dolgozott önkormányzatunknál közoktatási ügyintézőként. Ezen viszonylag rövid idő alatt is kiemelkedő segítőkészséggel és empátiával foglalkozott az iskolákkal, működött együtt a kollégákkal, és segítette a gyermekek mindenek felett álló érdekei érvényesítését” – írták.

A kétezres évek eleje óta részt vett babaúszáson. Munkatársai szerint kedves, csendes személyiség volt, akit mind a gyerekek, mind a szülők nagyon szerettek. Mindenkihez volt pár kedves szava, nagy türelemmel oktatta a kicsi gyerekeket. Révész Ildikó előbb a XXII. kerületi Tankerületnél, majd 2017 óta a Dél-pesti Tankerületi Központnál töltött be tanügy-igazgatási referens munkakört.

“Bármilyen közösségben is volt, annak csoport- és csapatszellemét kreatív ötleteivel, odafigyeléssel építette. Aki csak kapcsolatba került Ildikóval, lénye szelídségét, odaforduló emberszeretetét, segítő tenni akarását soha nem feledi” – írta honlapján az önkormányzat.

Olvasta már?