Közeleg az Étterem Hét, már lehet asztalt foglalni

by gaalt994

Október 9-én rajtol a DiningCity Étterem Hét nevű esemény, ahol az éhes gyomrok kedvezményes áron próbálhatják ki Budapest színvonalas éttermeit. A vendéglátóhelyek listáján egy budafoki vendéglő is szerepel.

A tavaszi kényszerű bezárások után különösen nagy gonddal összeállított, igényes menüsorokkal készülnek az őszi Étterem Hétre a résztvevő éttermek. Az október 9 – 18. között zajló tíz napos rendezvényen a szervezők és az éttermek is a vendégek legnagyobb biztonságára törekszenek. Országszerte mintegy 130 étterem állított össze válogatott alapanyagokra épülő, gondosan megkomponált három fogásos menüsorokat a már megszokott 3.900 forintos Top, 4.900 forintos Prémium, vagy 5.900 forintos Exkluzív árkategóriákban – írja a nosalty.hu gasztroportál.

Az akcióban egy budafoki étterem is részt vesz: a helyiek által jól ismert Promontor Kertvendéglő is csatlakozott az Étterem Héthez, így ők is a fent említett árkategóriákban kínálják házias fogásaikat. Alapanyagaikat minden nap a helyi hentestől és péktől szerzik be, melyek mellé főként az Etyek-Budai borvidék pincészeteinek kínálatából ajánlanak borokat.

A kizárólag online lehetséges asztalfoglalás már elindult, az ezzel kapcsolatos információkat közzétették az Étterem Hét hivatalos honlapján.

(Kiemelt kép: Promontor Kertvendéglő)

Olvasta már?