Már 80.000 néző látta a Budafok Yardot

by nora.farmosi

A vígjáték a rendőrség és a polgárőrség kibékíthetetlen ellentétéről szól, csattanós poénokkal és felejthetetlen párbeszédekkel.

Már 80.000-en látták a Budafok Yardot, a három éven át forgatott, közel kétórás vígjátékot, ami a két örök rivális, a budafoki rendőrség és polgárőrség képzeletbeli ellentétéről szól. Sok érzelmet váltott ki a film azok között, akik ezt komolyan vették, de a Virág testvérek, Erik és Milán szerint fontos hangsúlyozni, hogy ez egy vígjáték, ami elsősorban a szórakoztatásról szól. A filmet a csattanós párbeszédekre és helyzetkomikumra építették.

Az alkotók a Promontor TV-nek elmondták, hogy körülbelül 13-14 éves korukban kezdtek el egy tablettel vicces videókat forgatni, akkor még csak a családtagok, barátok részére és utána jöttek a kisfilmek, majd a Sörever sorozat, aminek a sikerén felbuzdulva úgy döntöttek, hogy szintet lépnek.

“Én úgy gondolom, hogy a polgárőrség és a rendőrség szembenállását, illetve együttműködését még egy film sem mutatta be, úgyhogy úgy gondoljuk, hogy ez egy hiánypótló magyar vígjáték a szakmában… Reméljük, hogy a polgárőrök nem akarnak majd meglincselni minket a bemutató után és érteni fogják a poént” – mondták az alkotók a Promontor TV-nek.

A Virág testvérek, Erik és Milán első nagyjátékfilmje profik és amatőrök közreműködésével, nulla forintból készült. Az alkotók nem kértek és nem is kaptak pénzt a munkához. Céljuk, hogy több tízezren nézzék meg a Budafok Yardot, már teljesült, hiszen már átlépték a 80.000-es megtekintést.

Olvasta már?