Szulák Andreát és Györgyi Annát is láthatja a közönség a Klauzál Ház színpadán

by nora.farmosi

A Sandra Bullock és Juliette Binoche szinkronhangjaként is méltán népszerű és ismert Györgyi Anna az egyik főszereplője annak a darabnak, amelyet február 24-én mutatnak be a Rózsavölgyi Szalon Szívhang című előadásában a Klauzál Ház színpadán.

A színművész a veszprémi tévétalálkozó különdíja után Déryné-díjat, Jászai Mari-díjat, Paulay Ede-díjat, Őze Lajos-díjat is kapott, 2006-ban pedig megválasztották a POSZT színházi találkozó legjobb női főszereplőjének. Györgyi Anna partnerei a Klauzál Házban Szulák Andrea, Epres Attila és Sajgál Erika lesznek.

Három barátnő évtizedekkel ezelőtt évfolyamtársak voltak az egyetemen, azóta barátságuk töretlen. Havonta könyvklubot tartanak, most éppen a Bovaryné a téma. A regényhez való viszonyukat erősen befolyásolja aktuális élethelyzetük: Hédi egy csúnya válás után próbálja összeszedni magát, Abigél képtelen az elköteleződésre, Bori házassága viszont tökéletes. Legalábbis annak tűnik, amíg fel nem bukkan Andris, a volt csoporttárs, és felkavarja az állóvizet. Régi sérelmek, elszalasztott lehetőségek, félreértések, vágyak és indulatok kavarognak. Mihez kell nagyobb bátorság? Nemet vagy igent mondani a szerelemre?

Szereplők: Szulák Andrea, Epres Attila, Györgyi Anna, Sajgál Erika

Rendező: Dicső Dániel

A Rózsavölgyi Szalon előadása

Az előadás hossza: 80 perc, szünet nélkül.

Jegyár: 6 900 Ft     

A Klauzál Színházbérlet 1. előadása.

Kezdés időpontja: 2024.02.24., 19:00

Helyszín: Klauzál Gábor Budafok-Tétényi Művelődési Központ | Klauzál Ház

Olvasta már?