Mol Magyar Kupa: csapatunk elődöntőbe jutása a tét

by lantai.oliver

Ma 5-kor labdarúgó Magyar Kupa-mérkőzést játszik csapatunk. A Budafok az egyetlen olyan együttes, amely nem NB I-esként jutott a legjobb nyolc közé! Az elődöntőbe jutásért a Kisvárdát kell legyőznünk hazai pályán. A hazaiak vezetőedzője, Mátyus János a következőképpen látja az esélyeket.

„Az ország egyik legjobb csapata látogat hozzánk, amely évek óta meghatározó tagja az OTP Bank Ligának, így egyértelműen ők a negyeddöntő esélyesei. Ám a kupasorozatokban előfordulnak meglepetések, mi is erre törekszünk majd, szeretnénk lelkesedéssel, alázattal, szívvel és akarattal eltüntetni az osztálykülönbséget. Szerencsére ez a hozzáállás jellemző ránk mostanában, ennek volt köszönhető többek között a vasárnapi, Szentlőrincen aratott győzelem is.

Egy meccsen bármi megtörténhet, a kis csapat is megverheti a nagyot, és bár biztos vagyok benne, hogy a kisvárdaiak nem tartalékolnak majd ellenünk, és a kezdősípszótól szeretnék nyomatékosítani az akaratukat, felkészültünk belőlük, így bátran, nagy reményekkel várjuk az összecsapást!”mondta Mátyus János a Budafoki MTE honlapjának.

Forrás: Budafoki MTE honlapja

Olvasta már?