Most már tényleg megnyit a Kertmozi

by gaalt994

Eredetileg egy héttel korábban, szeptember 5-én nyitott volna meg a Kertmozi a DunaFok Szabadidőparkban, a koronavírus azonban közbeszólt.

Aki a hétvégére családi programot tervez, de nem szeretné komolyabb utazásba vágni a fejszéjét, viszont mégis kimozdulna, annak ideális program lehet a Kertmozi megnyitója. A szabadtéri filmszínház múlt hét szombaton tervezte megnyitni kapuit a látogatók előtt, azonban a fokozódó járványveszély miatt a borfesztivál és annak összes kísérőprogramja meghiúsult. A DunaFok Szabadidőpark így hét nap csúszással nyitja meg a Kertmozit, amely hat különböző múltszázadi magyar alkotással várja az érdeklődőket.

Szombaton a Szeleburdi család nyitja meg a műsort, majd minden idők egyik legjobb magyar rajzfilmje, a Macskafogó következik, este pedig Szomjas György alkotása, a Kopaszkutya zárja a sort. A vasárnapi menetrend a Hahó, Öcsi!, a Szindbád, és a Szép lányok, ne sírjatok című filmekből áll. A belépés ingyenes, a szórakozni vágyóknak csak egy pokrócra, vagy bármilyen ülőalkalmatosságra van szükségük. A vetítés szombaton 16, míg vasárnap 14 órakor indul, a filmek két óránként kezdődnek – kivétel a Szép lányok, ne sírjatok, amely este 7 órától veszi kezdetét. A Kertmozi a duna-parti Hajó utca felől megközelíthető.

Olvasta már?