Nagy baj lesz, ha ez így megy tovább

by szorenyi6104
Simának mondható vereséget szenvedett a Budafok a kosárlabda NB I/B Piros csoportjában. Salgótarjánban kaptak ki 11 ponttal.

Már az első három perc sem nézett ki jól. Az ellenfél légiósa kénye-kedvére sétált be a gyűrünk alá, és dobta a könnyű “gólokat”. 4 perc alatt 10 pontot szerezni bármilyen bajnokságban megsüvegelendő történet, kár, hogy pont ellenünk tette.

Ekkor fogalmazódott meg bennünk, hogy

ezt a meccset a mieink nem tudják megnyerni, maximum a hazaiak veszthetik el.

Ugyan 20-30-nál indítottak a srácok egy rohamot még a szünet előtt, ennek eredményeként 4 pontra olvadt a hazaiak előnye, de a félidő hajrája ismét a Salgótarjáné lett. A 18 pontos hátrány semmi jót nem ígért.

Második félidő

A második felvonásban aztán látszott, hogy miért kullogott eddig a bajnokság végén a Salgótarján, elkezdtek “bénázni”, de ez is csak arra volt elegendő a mieinknek, hogy 7 perccel a vége előtt 7 pontra zárkózzanak. Ekkor újra elfogyott a tudomány, a bírók is rövid idő alatt kiszórtak a három magas emberünk közül kettőt. A végén ugyan behullottak a triplák, de ez már csak a szépségtapasz volt, így nem lett kínos a meccs végeredménye.

Maradt az idegenbeli sikertelenség.

Edzői értékelés

A Budafok edzője szokatlanul szűkszavúan értékelt a 90-79-es zakó után. Károly Máté úgy fogalmazott: “Sok nehézséggel kell szembe néznünk, de a szezon végéig küzdeni fogunk!

Legközelebb február 9-én a Vasas érkezik Budafokra, mit mondjunk, ők a bajnokság egyik esélyesei.

Olvasta már?