Nem igazol el Budafokról a Serie A-t megjárt futballista

by gaalt994

A rutinos játékos fél szemmel már fiatal társai mentorálására koncentrál, ne lepődjünk meg, ha pár év múlva a szakmai stábban látjuk.

Az élvonalból kieső Budafoki MTE hivatalos honlapján jelentette be, hogy meghosszabbította Filkor Attila szerződését. Azt írták, a 33 éves futballista nem csak a pályán, hanem azon kívül is értékes tagja a csapatnak.

“Szeretnénk egyben tartani a csapatot, ennek a folyamatnak pedig az egyik első lépése az, hogy Attilával megállapodtunk. Azokra a játékosokra, akik jól ismerik és maguk is képviselik klubunk alapértékeit, hosszú távon is számítunk. Arra törekszünk, hogy a saját értékeinket megtartsuk és továbbépítsük, akár más szerepkörben is” – fogalmazott a klubhonlapnak Oláh Lóránt sportigazgató azt sejtetve, hogy Filkor – és a hozzá hasonló korú játékosok – számára nyitva áll az út a szakmai stáb felé is.

De mindent a maga idejében, Filkor játékosként írta alá új kontraktusát, amelyen elmondása szerint nem töprengett sokat.

“Számomra nem volt kérdés, hogy amennyiben a vezetők számítanak rám, Budafokon maradok. Júliusban leszek 33 éves, tudom, hogy a pályafutásom végéhez közeledem, de továbbra is motivált vagyok. Nagyon erős közösség a miénk, az öltözőben sok fiatal vesz körül, szeretném az ő fejlődésüket is segíteni” – mondta a korábban két olasz topklubnál, az Internél és a Milannál is megforduló középpályás.

Olvasta már?