Nem tudta még túltenni magát a botrány hatásain az alpolgármester

by gaalt994

Mint arról már beszámoltunk, szemtanúk szerint Kóber György  képviselő egy döntés hatására minősíthetetlen stílusban, hangnemben, illetve hangerővel bontotta meg a rendet, szidalmazva a képviselőket, a polgármestert és az egyik alpolgármestert. De kifakadása több szemtanú szerint nem ért véget a testületi üléssel sem.

A termet elhagyva, ordítva és szidalmazva irodájába is követte Dankóné Hegedűs Jolánt, a kerület alpolgármesterét, már-már a tettlegesség határát súrolva.  Az ezzel kapcsolatos véleményekről itt olvashat.

Különösen azért érzem megalázónak a viselkedését,  mert gyerekkora óta ismerem “Gyurikát”, négy évig az osztályfőnöke is voltam – nyilatkozta Dankóné.   Elmondása szerint Kóber György MSZP-tag is volt, akkor már történt kisebb konfliktus. Kilépett, de aztán meggondolta magát, s visszakérte a kilépőcédulát. Nem kapta meg, és ekkor is agresszív lett.

2006 óta vagyok képviselő, de csak az utóbbi egy évben durvult el ennyire a légkör  – mondta Dankóné.  Szerinte felháborító, hogy megalázóan pocskondiáznak másokat, köztük a polgármestert is egyes képviselők.  Az pedig, hogy idáig fajultak a dolgok, rendkívül szomorú, ehelyett a munkára kellene koncentrálni-nyilatkozta.

Olvasta már?