Online konferencia a Részvételi Költségvetésről

by gaalt994

Közeledik az ötletek benyújtásának határideje, így az önkormányzat élő online beszélgetést szervez.

2021. január 4-én másodszor indult el Budafok-Tétényben a Részvételi Költségvetés, amely keretén belül február 22-ig adhatjuk be ötleteinket arra vonatkozóan, hogy a kerület mire fordítsa bevételeinek egy meghatározott részét.

A projekt keretén belül a budafok-tétényiek dönthetnek arról, hogy a rendelkezésre álló keretösszeget mire fordítsa az önkormányzat. A testületi döntés értelmében az előző körből megmaradt összegeket is felhasználják, így idén a kerületrészenkénti 100 millió forint felett Budafok plusz 28 millió forinttal, Nagytétény plusz 20 millió forinttal gazdálkodhat (Budatétényben a teljes keretösszeg felhasználásra került, így ők idén is 100 millió forintról dönthetnek).

Mivel az ötletek leadási határideje vészesen közelít – február 22-ig már két hét sincs hátra – így az önkormányzat élő online konferenciát szervez, amelynek célja, hogy a budafok-tétényieket gondolkodásra, majd ötletek benyújtására ösztönözze. A minden érdeklődő számára nyilvános eseményt a Facebookon tartják, szerdán este 7 órától.

Olvasta már?