Pár perc alatt elkelt az összes esővízgyűjtő tartály

by gaalt994

Aki nem fért be az első 430 közé, de sikeresen regisztrált, annak sem kell csüggednie, igénylését ugyanis fogadta az önkormányzat, így a következő alkalommal előnyt élvez majd.

A Részvételi Költségvetés keretében idén először esővízgyűjtő tartályokat oszt az önkormányzat. Az akciót regisztrációhoz kötötték, az érdeklődők lakcímenként egy tartályt igényelhettek, az osztást pedig augusztus végén bonyolítják majd le.

A regisztráicó megnyitása után a helyi közösségi médiás csoportokban többen is arról panaszkodtak, hogy a felület nem működik, illetve hogy néhány perccel a kezdet után már nem jutottak tartályhoz. Ennek oka igen egyszerű, a 430 darab hely ugyanis mindössze 7 perc alatt betelt.

A budafok-tétényi önkormányzat ugyanakkor jelezte, hogy akik sikeresen regisztráltak, de kicsúsztak a limitből, azoknak sem kell csüggednie, ugyanis a következő akciónál ők is megkapják a kért tartályt. Ennek konkrét időpontjáról egyelőre nincs hír, érdeklődésünkre azt mondták, hogy minél hamarabb szeretnék megtartani, lehetőleg már tavasszal.

Olvasta már?