Rajzpályázatot hirdetnek kerületi fiataloknak

by gaalt994

A nyertes alkotások megtekinthetők lesznek a Magdolna Udvar Átriumában, a pályázókat a Budafok-Tétényi Önkormányzat jutalmazza.

Az ARTÉR Művészeti Egyesület 2022- ben is meghirdeti az V. Budafok-Tétény Ifjú Tehetségei regionális rajzpályázatát a XXII. kerületben – tették közzé az önkormányzat honlapján. A versenyen a Budafok-Tétényben bejelentett lakcímmel rendelkező 6-19 éves fiatalok, illetve kerületi általános és középiskolák tanulói vehetnek részt.

A pályázat címe: Lakóhelyed, otthonod, környezeted tavasszal. A beküldött pályamunkák a grafika és a festészet eszközeivel készített, maximum A2 méretű alkotások lehetnek, amelyeket szkennelve kell elküldeni (300 dpi felbontásban és jpg formátumban) a 22keruletnapjarajzpalyazat@gmail.com címre.

A beküldéskor fel kell tüntetni a pályázó nevét, életkorát, iskolájának nevét és címét, az alkotás témáját és címét, valamint az értesítéshez szükséges e-mailes elérhetőséget. A beküldés határideje május 25. éjfél, eredményt június 11-én hirdetnek a Magdolna Udvarban.

Olvasta már?