Rangos díjakkal búcsúztatta 2020-at a Törley

by gaalt994

19 ország, 479 különböző ital. Nagyszabású versenyen nyert érmeket a budafoki pezsgőgyártó cég.

Már ragozni sem kell, hogy a 2020-as esztendő mennyi megpróbáltatást rejtett magában, ami ráadásul hatványozottan igaz a vendéglátó szektorra, és az azzal kapcsolatban álló szolgáltatókra. Egy ilyen nehéz évben minden apró siker felértékelődik, ám a Törley cégcsoport idén bezsebelt díjait nem neveznénk éppenséggel apróságnak.

„Az üde, mély rózsaszín színű Hungaria Rosé Extra Dry pezsgő az Effervescents du Monde versenyen nemcsak aranyérmet nyert, de a tíz legjobb pezsgő közé is bekerült a több, mint nyolcvan főt számláló értékelőbizottság véleménye alapján. Emellett a Törley Chardonnay Brut és a Törley Fortuna Doux pezsgők ezüstéremmel tértek haza – összegzi a díjakat a bornegyed.hu.

A verseny ráadásul igen komoly nívóval rendelkezik; a nemzetközi zsűri szigorú minőségi elvárások mentén és a legmegfelelőbb kóstolási körülmények között vizsgálta a benevezett tételeket. Tizenkilenc ország összesen négyszázhetvenkilenc pezsgőjét, valamint borát kóstolták és rangsorolták az ítészek, amelynek alapján harmincöt arany- és száztizenöt ezüstérem talált gazdára az elmúlt év végén. Előbbiből egyet, utóbbiból kettőt zsebelt be a magyar pezsgőgyártó cég.

Olvasta már?