Segítsen ön is a kerületi állatotthonnak!

by gaalt994

Minden támogatást örömmel és köszönettel fogadnak.

A HEROSZ Budapesti Állatotthon 1991 óta működik Budafok-Tétényben, Nyél utcai telephelyén. Korábban helyszíni riportot és képgalériát is közzétettünk a náluk tett látogatásunkról, amely során szem nem maradt szárazon. Hamar el is döntöttük, hogy mi is megpróbálunk segítséget nyújtani a szervezetnek a működésben, az elszállásolt állatoknak pedig az új otthonuk megtalálásában.

Korábban Budafok-Tétény polgármestere, Karsay Ferenc is videós felhívásban fordult a kerületiekhez, hogy akinek módjában áll, segítse a szervezetet, amely egyébként az önkormányzat stratégiai partnere.

Segítsünk!

32 éve nyitotta meg a kapuit a segítségre szoruló állatok előtt a Herosz budapesti Állatotthon Budatétényben. 🐶🐱 Megszámolhatatlanul sok kutya, cica és egyéb egykori házikedvenc talált új otthonra a munkájuknak köszönhetően. Most azonban veszélybe került a működésük, már csak pár hónapra elegendőek a forrásaik, utána pedig be kell zárjanak, ami azt jelenti, még bizonytalanabbá válik a bentlakó állatok sorsa. Az állatotthon stratégiai partneri programunk tagja, sok segítséget kap tőle Önkormányzatunk. Megbízható partnerünk! Arra bíztatok mindenkit, hogy amennyiben lehetősége van, segítse őket! Ennek több formája is van, melyekről az alábbi linken részletesen tudnak tájékozódni! http://www.herosz.hu/hogyan-segithet/

Közzétette: Karsay Ferenc – 2023. február 20., hétfő

A szervezet lassan eléri tartalékainak végét, így mindennemű, főként anyagi támogatásra szorul. Aki nem tud, vagy nem akar állatot örökbe fogadni, de szívesen segítene mindennapjaik jobbá tételében a HEROSZ Állatotthon támogatásával, az az alábbi bankszámlaszámra történő utalással tudja őket támogatni: 11707024-20151483.

A HEROSZ elérhetőségei:

+3630/ 367/1393

budapestiallatotthon@gmail.com

Olvasta már?