Szájkarate miatt volt dugó az M0-on

by gaalt994

Manapság, amikor a büntetőfékezés divattá, a levillogás pedig erőmérővé vált az autópályákon, már azt hittük, nem fogunk meglepődni semmin, ami a magyar utakon történik. Erre tessék.

Heves vitába torkollott egy közlekedési incidens az M0-on csütörtökön. A két autós előbb összeveszett egymással, majd az egyik a másik járművében is kárt tett. Az eset rendőri intézkedést követelt, ami miatt rövid ideig torlódás volt az autóúton.

„Az M0-ás autóút 14-es kilométerszelvényében, Budapest XXII. kerületében 2020. november 5-én 16 óra körül két autós között egy közlekedési helyzet miatt szóváltás alakult ki, majd az egyik sofőr megrongálta a másik autóját. A helyszíni szemle idejére a rendőrök a külső forgalmi sávot lezárták” – áll a Rendőrség közleményében.

Az eset azért is különösen megdöbbentő és egyben szomorú, mert azzal, hogy a két sofőr nem tudta „békésen” kitombolni magát saját autójának utasterében, nem csak maguknak okoztak fejfájást. Az amúgy is nagy forgalmat lebonyolító M0 miattuk újra bedugulhatott, azt pedig már ne is említsük, hogy vélhetően a kivonuló rendőröknek is lett volna nem csak jobb, de fontosabb dolga is ennél.

Ráadásul a XXII. kerületi közlekedés vonatkozásában sem ez az első furcsa eset az elmúlt hetekben. Nemrég egy úr olyannyira megsértődött, amiért a buszsofőr figyelmeztette őt a szabályok betartására, hogy puszta kézzel, vagyis inkább lábbal nekiállt a jármű leamortizálásának.

Olvasta már?