Szegény csapatot még a betegség is húzza

by szorenyi6104
11 pontos vereséget szenvedett a Budafoki KK a Hepp-kupában, így a második fordulóban kiesett.

Jelentkezzen az, aki egy orvosi ügyeleten töltött vasárnap este után, tüszős mandulával a torkában, és maroknyi antibiotikummal a kezében játszani akar! Ugye senki? Idegenlégiósunk mégis vállalta a játékot, ami több mint dicséretes. A gond, hogy ezen a szinten az akarás már kevés. Kevin mozgásán azonnal lehetett látni, hogy ágyban, és nem a kosárpalánk alatt lenne a helye. Így is leküzdött 26 percet, de ezúttal nem tudott érdemben segíteni a csapaton.

Ahogy a csapat sem magán.

26-ból 16 büntetőt bedobni már serdülőben sem megtapsolható teljesítmény,

a többi adatot, pl. a hármasokat, inkább ne is említsük.

Mindehhez jött még, hogy a csapat egyik játékmestere, Tursics Krisztián sem tudott eljönni, 210 centi feletti centerünk, Szántó Levi is maródi. Ilyen az, amikor amatőr egy csapat és a derbi is hétköznap van. Nincs vele gond, de tényleg nagyon becsüljünk meg minden győzelmet, mert ezek a srácok lelkesedésből, a játékért lépnek a pályára.

Reméljük, hogy a bajnokságban megcsíphetik a rájátszást a 14-es mezőnyben, de ahhoz is elszántság, szerencse és egy kicsivel több plusz kellene.

Hogy honnan, azt nem tisztünk megmondani, de jó volna. Mostantól pedig minden figyelem forduljon a bajnokság felé, szükség lesz rá.

A végeredmény 79-68 a Jászberény javára, amely nem rossz csapat, de egy jó és teljes Budafok simán legyőzhette volna.

Olvasta már?