Tősgyökeres budafoki fiú mutatkozhat be a BMTE focicsapatában

by gaalt994

A Gádor utcai iskola egykori diákja a második számú csapattól került fel a „nagyokhoz”.

Megvan NB II-es csapatunk ötödik téli erősítése is, az ősszel még a BLSZ I-es alakulatban bizonyító Greksa Bence személyében – jelentette be honlapján a Budafoki MTE labdarúgócsapata. A 21 éves szélső a téli felkészülés során már az első kerettel készült, Csizmadia Csaba és a szakmai stáb pedig olyannyira elégedett volt a teljesítményével, hogy tavasszal már a másodosztályban bizonyíthat.

“Nagyon örülök, hogy Budafokon megkaptam ezt a lehetőséget. Itthon vagyok, jól ismerem a 22. kerületet, a Gádor utcába jártam iskolába is. Voltak nehézségei az eddigi pályafutásomnak, de ezt az esélyt mindenképpen szeretném megragadni és minden erőmmel azon leszek, hogy segítsem a csapatot a pályán belül és kívül egyaránt” – mondta a fiatal futballista karrierje eddigi legnagyobb lehetőségéről az egyesület honlapjának.

A BMTE csapatára ráfér az erősítés, házon kívülről és belülről egyaránt, hiszen a gárda jelenleg kiesőhelyen áll a másodosztályban. A támadószekció megerősítése ráadásul a napokban még fontosabbá vált, hiszen a Budafok egyik legjobbja, Ihrig-Farkas Sebestyén a pontversenyben jelenleg második Vasashoz igazolt.

Olvasta már?