Újra zenei tehetségkutatót tartanak Budafok-Tétényben

by gaalt994

A nyertes felléphet majd szeptemberben, a Budafoki Bornapokon.

Az elmúlt évek nagy sikerű zenei tehetségkutató versenyét idén is megrendezzük, hogy lehetőséget adjunk új együttesek, zenészek bemutatkozására a Budafoki Bornapokon – álla felhívás a budafokteteny.hu-n.

„Budapest Bornegyedében, Budafok-Tétényben a bor és a kultúra kéz a kézben jár. Az idén 6 éves Budafoki Pincejárat projekt keretében lehetőséget kívánunk teremteni olyan fiatal zenészeknek, zenekaroknak, akik szívesen megmérettetnék magukat, a legjobbaknak pedig hogy kipróbálhassák, milyen a nagyközönség előtt játszani” – írják.

A jelentkezéshez az előadóknak néhány alapvető adatot kell megadniuk. Elérhetőségeik mellett nevüket, zenei stílusukat, valamint egy rövid bemutatkozót és három zenei produkciójukat kell mellékelni.

A beküldött pályamunkákat szakmai zsűri fogja értékelni, a nyertes pedig fellépési lehetőséget nyer a szeptember első hétvégéjén rendezendő Budafoki Bornapokra. A rendezvényen több színpad lesz, a szervezők a nyertes zenei stílusa alapján döntik el, hol léphet majd fel a nyertes előadó. Jelentkezni február 14-ig lehet, a pontos tudnivalók itt elérhetők.

Olvasta már?