Van 5 perce? Szóljon hozzá Budafok-Tétény közügyeihez!

by gaalt994

Akár névvel, akár név nélkül is megteheti.

Budafok-Tétény önkormányzatának képviselő-testülete 2021. november 25-én, csütörtökön 15:00 órakor közmeghallgatást tart a 1221 Budapest, Mária Terézia utca 60. szám alatt – hirdette meg honlapján az önkormányzat.

Az eseményre minden kerületi jelentkezhet a meghallgatás napján, azaz november 25-én délig bezárólag. Ezt telefonon (06/1/229-2611/191-es mellék), e-mail útján (kozmeghallgatas@bp22.hu), illetve személyesen (munkaidőben, a polgármesteri hivatal recepcióján megtalálható kitöltendő, aláírt formanyomtatványt lehet az ott elhelyezett gyűjtőládájába bedobni) is meg lehet tenni.

A jelentkezés során meg kell jelölni a felszólalás helyi közügyeket érintő témáját, a kapott sorszámról pedig ezután adnak értesítést a hivatal munkatársai telefonon, vagy e-mailben.

A felszólalások maximális időtartama 5 perc, azokat névvel, illetve név nélkül is meg lehet tenni. Azonban – mivel a közmeghallgatás jegyzőkönyve nyilvános – ha valaki a neve feltüntetéséhez nem járul hozzá, azt előre, a jelentkezés során kell jeleznie.

(A kiemelt kép illusztráció)

Olvasta már?