“Vissza kell szereznünk a motivációnkat” – véli a budafoki gólfelelős

by gaalt994

Derűlátóan, mégis önkritikusan nyilatkozott a BMTE támadója.

Ihrig-Farkas Sebestyén ott volt a Budafokkal az előző szezonban az élvonalban, de a kiesés után a másodosztályban is tovább küzd az együttessel. Az idén a klub legeredményesebb játékosának számító támadó ma reggel a DIGI Sport napindító műsora, a Reggeli Start vendége volt, ahol többek között arról is beszélt, hogy a 2020/21-es élete legemlékezetesebb idénye.

Ihrig-Farkast természetesen főként az idei szezonról kérdezte Szedmák Zita műsorvezető, amely a támadó számára egyénileg sikeres, csapat szinten viszont kevéssé. A tabellán jelenleg elfoglalt 11. helyezés nem reális a korábbi kispesti futballista szerint, viszont úgy látja, a csapatnak vissza kell szereznie a motivációját, hogy újra meccseket tudjon nyerni.

„Az NB II egy teljesen más bajnokság, itt még jobban oda kell tenni magunkat, és megtalálni mindenkinek a belső motivációt” – mondta a csatár, aki szerint ez a folyamat egyre jobban halad. A hétvégén győztes gólt szerző Ihrig-Farkas saját teljesítményével nem lehet elégedetlen, ugyanakkor mivel több kapufát lőtt már idén, ezzel kapcsolatban is van némi hiányérzete.

A jövőbe azonban bizakodva tekint, az elsőosztályban bukdácsoló Újpest elleni kupamérkőzésen a meglepetésre készül, míg ami saját karrierjét illeti, szeretne még NB I-es meccsen játszani a jövőben is.

Olvasta már?