Visszatér téli álmából a Pincejárat

by gaalt994

A budafok-tétényiek mellett a visszajáró turisták is hozzászokhattak, hogy rengeteg helyszín és megannyi program várja őket a Pincejáraton. A népszerű programsorozat márciusban tér vissza téli álmából, hogy attól fogva minden hónap első szombatján szórakoztassa a borkultúra szerelmeseit.

A programkínálat ezúttal is színes, lesz például pezsgőkóstolóval egybekötött vezetett pinceséta, helytörténet és borkóstoló Bitai Gergely sommelier-vel, disznótoros, pinceséta borkóstolóval, pincekvíz, borvacsora és családbarát programok is.

Mielőtt belezavarodnánk a különböző sétákba és kóstolókba, ejtsünk egy pár szót a Pincejárat során fellépő vendégekről is! Ami a muzsikusokat illeti, ezúttal a háromfős zenekaroké a terep: a Tarczali Jenő Trió mellett ugyanis az Orbán Bori Trió és a Promontor Jazz Trió lép majd színpadra a különböző helyszíneken.

A Pincejárat márciusi alkalma ráadásul a borásztársadalom illusztris tagját is vendégül láthatja a Magyarországi Borrendek Országos Szövetségének alelnöke, Szűcs Zoltán személyében.

Az egyes programokat illető részletek, például a belépőárak vagy az esetleges regisztrációs kötelezettségek kapcsán érdemes előre tájékozódni: ezt az önkormányzat erről szóló bejelentésében, illetve Budafok Bornegyedének hivatalos weboldalán érdemes megtenni.

Olvasta már?