Még a járókeret sem volt akadály a szenzációs budafoki szezonnyitó nosztalgia táncpartin

by lantai.oliver

Emlékezetes retró bulival nyitották meg az őszi szezont a Budafok-Tétény Baráti Körök Egyesületének székházában.

A Tóth József utca 45. szám alatt a talpalávalóról Maderspach Zoltán zenész gondoskodott szombat este, akit a Szelmann Házban megrendezett nagy sikerű és hangulatos retró bulikból már mi is ismerünk. Jó hangulatból és jó zenékből itt sem volt hiány: a parketten folyamatosan ropták a táncot a vendégek, az örökzöld slágereket pedig gyakran Zoltánnal együtt énekelték.

Kuczmann Anna, az esemény főszervezője elmondta, hogy több vendégre számítottak, de az ilyenkor jellemző influenzás, náthás megbetegedések miatt jó néhányan lemondták a részvételt. Aki eljött, az viszont láthatóan nagyon jól érezte magát. Olyannyira, hogy az este 9-re meghirdetett záráskor még sokan folytatták volna a bulizást.

Összeszokott baráti társaságok járnak ide, akik már alig várták, hogy a hosszú nyári szünet után ismét találkozzanak és együtt szórakozzanak. Volt olyan is, aki éppen lábadozóban van, így táncolni még nem tudott, de a társaság kedvéért járókerettel is eljött, és ahogy vidáman újságolta, azért a lábai az asztal mellett is felvették a ritmust.

Anna azt is elárulta nekünk, hogy a nosztalgiaesteket több mint 6 éve kezdték el itt szervezni, ezek általában havonta egyszer, a hónap utolsó szombatjára esnek.  A nagytétényi Szelmann Házban csak később, körülbelül 2-3 éve indultak a táncos programok, ott általában a hónap második szombatján tartják ezeket. Sokan mindkét helyre járnak. Ezt mi is tanúsíthatjuk, ugyanis több, a másik helyszínről már ismerős vendéggel találkoztunk.

Tekintsék meg az eseményen készült fotóinkat képgalériánkban és a videókat a Youtube-csatornánkon.

Olvasta már?