Több mint százan buliztak együtt a Szelmann Házban

by lantai.oliver

A Szelmann Házban havonta megrendezésre kerülő szombati Retró Táncparkettet nagy érdeklődés övezte: a hangulatos eseményen több mint százan vettek részt.

A Szelmann Házban havi rendszerességgel megtartott retró bulikról egyik kolléganőnk szokott beszámolni, de a mostanira – a buli délutánján hirtelen fellépő influenzás tünetei miatt – nem tudott elmenni. Emiatt sajnálattal, de úgy gondoltuk, hogy erről az estről  – terveinkkel ellentétben – nem tudjuk olvasóinkat informálni.

Tudósítani valóban nem tudtunk, de néhány fotót és videót mégis csak meg tudunk önökkel osztani, ugyanis egyik kedves olvasónk (aki egyben a retró bulik rendszeres vendége is) miután észlelte, hogy kolléganőnk nem jelent meg az esten, kapcsolatba lépett velünk, és küldött néhány fotót és videót, hogy azok segítségével tájékoztassuk olvasóinkat, milyen is volt a szombati rendezvény.

Ahogy a képeken is látszik, és mint ahogy kedves olvasónk megosztotta velünk, a retró buli most is a szokásos jó hangulatban telt. A vendégek között minden korosztály képviseltette magát, a 6-7 éves gyerekektől kezdve a 30-40-50-eseken keresztül egészen a 80-90 felettiek is ott voltak, és bizony ők is táncra perdültek. Ezeknek a buliknak talán ez az egyik nagy vonzereje: hogy életkortól függetlenül mindenki jól érzi magát, ami egyrészt az összetartó, egymásra figyelő, egymásnak örülő baráti társaságoknak köszönhető, másrészt a népszerű zenéknek, amik között mindenki megtalálhatja kedvenceit, amikre aztán vidáman rophatja.

Maderspach Zoltán zenész most is kitett magáért, és a sokak által szeretett örökzöld slágereket játszotta, melyek közösségépítő és jókedvre derítő ereje az együtténeklésekkel csak fokozta az est hangulatát, mint ahogy ezen a videón is látható.

Mányoki Kingától, az egyik szervezőtől megtudtuk, hogy a mostani retró buliba több mint százan váltottak jegyet, még többen, mint a szintén nagyon hangulatos szeptemberi szezonnyitó rendezvényre.

A Szelmann Házban a következő Retró Táncparkett időpontja

november 9., szombat, 17-21 óra.

Aki pedig nem szeretne egy hónapot várni, két hét múlva, azaz

október 26-án a Tóth József utca 45-ben 17-21 óra között

bulizhat Maderspach Zoltán zenéjére a Nosztalgia Táncparty keretében.

Kedves olvasónknak ezúton is köszönjük a fotókat és videókat.

Tekintsék meg olvasónk fotóiból összeállított képgalériánkat is, és a videókat YouTube-csatornánkon.

Olvasta már?