A sztárpár, akik Budafok-Tétény bűvös percében mondták ki a boldogító igent

by gaalt994

2022. 02. 22. este 22:22 nem csak a XXII. kerületieknek volt különleges.

Ritkán számolunk be bulvárhírekről, sőt, korábban egyáltalán nem csináltunk ilyet, most viszont egy pillanatra szakítunk ezzel az elvünkkel. 2022. 02. 22-e jeles dátum volt a kerület életében, este 22:22-kor ugyanis a Budafoki Szomszédok Piacánál egy időkapszulát helyeztek a földbe, amelyet 2044-ben ásnak majd ki. Az eseményről olvasóink biztosan hallottak, hisz készült róla beszámoló és videós riport is.

Ugyanebben a percben – amelyet Budafok-Tétény joggal szakíthat ki magának a világtörténelem idővonaláról – viszont másvalakit is megihletett a számmisztika. Az amerikai úszóedző, az évek óta Magyarországon dolgozó Shane Tusup ugyanis ekkor kérte meg a számos szórakoztató műsorból és a ceclebvilágból ismert Szabó Zsófia színésznő kezét.

„2022.02.22 22:22-kor azt mondta, szeretné ha együtt élnénk le életünk. Megkérdezte szeretném e… Szeretném” – írta Instagram-posztjában Szabó Zsófi, aki egy képet is közzétett, amelyen Tusup és a színésznő ujjára húzott jegygyűrű egyszerre látható. A sztáredző közösségi médiás bejegyzéseiből az is kiderül, hogy a lánykérésre Monacóban került sor.

Annak ellenére, hogy a két sokak által ismert és kedvelt közszereplő „megpróbálta elorozni” az egy perc hírnevet Budafok-Téténytől, sok boldogságot kívánunk az ifjú párnak!

(Kiemelt kép: Facebook/Szabó Zsófi oldala)

Olvasta már?