Bővített Pincejárattal indul a nyári programdömping Budafok-Tétényben

by gaalt994

Mint ahogyan arról korábban is beszámoltunk, idén nyáron jóval nagyobb volumenben tartják meg a Kerület Napját Budafok-Tétényben. A bővített menetrend három nyári hétvégét is érint: a június 4-i, a június 11-i illetve a június 18-i hétvégén is izgalmas események várnak az érdeklődőkre.

Karsay Ferenc polgármester a programsorozat kapcsán úgy fogalmazott: „Arra törekszünk, hogy minél gazdagabb és minél színesebb eseményeken vehessenek részt kisvárosunk lakói. Lesz itt bor, gasztronómia, kultúra, a népszerű pincejáratunk június első szombatján pedig extra helyszínekkel jelentkezik.”

A nyitány a júniusi Pincejárat lesz, amely szintén rendhagyó formában, extra programokkal jelentkezik a hónap első szombatján. Ahogy azt megszokhattuk, lesz pincetúra, helytörténeti séta, borkóstolás, a kerületi pincék mellett nyitva lesz Majecsko kávézója is.

A júniusi Pincejárat egyik alappillére a Városház téren kialakított Borliget lesz, amely délután 3 órától este 11-ig várja majd az érdeklődőket. A helyszín különlegessége az lesz, hogy a megszokott kerületi pincészetek zamatos borai mellett ezúttal a történelmi Magyarország tájairól érkező borászok termékeivel is találkozhatunk majd.

A programokról részletesen a bornegyed.hu oldalon érdemes tájékozódni.

Olvasta már?