Budatétényben mutatták be gróf Nádasdy Borbála legújabb könyvét

by gaalt994

A Franciaországból hét éve hazatérő művész legújabb kötete A képzelet szárnyán címet viseli.

Az adventi időszakban, dedikálással és zenei programmal egybekötve mutatták be Nádasdy Borbála hetedik könyvét, amely A képzelet szárnyán címet viseli. A Budatétényi Polgári Kör által szervezett eseménynek a Vojnovich-Huszár Villa adott otthont.

Az estén a Budatétényi Polgári Kör elnöke, Tóth Melinda köszöntötte a nagy számban megjelenő vendégsereget, köztük az Országgyűlés külügyi bizottságának elnökét, Németh Zsoltot. A telt házas eseményen Tóth Melinda visszaemlékezett a szerző három évvel ezelőtti könyvbemutatójára, az Asszonyszerelem, asszonysors című kötet ugyanis szintén a Vojnovich-Huszár Villában mutatkozott be a nagyérdeműnek.

Nádasdy Borbála a magyar történelemben 800 éve jelenlévő nádasdi és fogarasföldi gróf Nádasdy család sarja, aki fiatalon Bécsben lett színésznő. Férjével közel hatvan éven át Franciaországban élt, balettmesterként táncot tanított és írt. Gyermekei és unokái ott születtek és élnek, de ő francia férjével végül 2015-ben hazaköltözött. Férje halála után, az ő emlékének adózva megírta hatodik könyvét, immár Magyarországon. Most megjelent, hetedik munkája az eddigiekhez hasonlóan az életét meghatározó szereplőkről, korszakokról és eseményekről szól.

(Kiemelt kép: budafokteteny.hu)

Olvasta már?