Bújós és kedves, igazi szelíd szépség

by bcsenge

A HEROSZ Budapesti Állatotthon 1991 óta működik Budafok-Tétényben Nyél utcai telephelyén. Korábban helyszíni riportot és képgalériát is közzétettünk a náluk tett látogatásunkról, amely során szem nem maradt szárazon. Hamar el is döntöttük, hogy mi is megpróbálunk segítséget nyújtani a szervezetnek a működésben, az elszállásolt állatoknak pedig az új otthonuk megtalálásában.

Rövid ideig tartó gazdisodást követően került vissza Günter, rajta kívülálló okok miatt. Ő egy félénk, de egyáltalán nem reménytelen cicánk. Szinte észre sem venni és máris érdeklődik az ember iránt. Ha a figyelem rászegeződik, megijed, hajlamos menekülőre fogni, de egy óvatlan pillanat, és máris a két lábunk közé bújt, vagy játszik velünk, vagy hátulról szimatolja a vállunkat.

Igazi kis egyéniség, akinek kell hagyni időt és teret az ismerkedéshez, de senki ne ijedjen meg attól, ha első találkozáskor nem fog odabújni hozzánk. Günti már nem kölyök, de még nem is nőtt fel, tavasszal lesz egyéves. Csodaszép vörös kandúr, nehéz ellenállni neki. Ugye lesz valaki, aki nem ijed meg a félénkségétől és ad neki esélyt? – kérdezi a HEROSZ a Facebook-oldalán.

Bővebben Günterről: +36-30-367-1393, vagy budapestiallatotthon@gmail.com.

Olvasta már?