Civileknek és iskolásoknak is kedveskedne a Memento Park

by gaalt994

Kulturális és természetjáró programok egybekötve. A kedvezményes lehetőségek november 30-ig élnek.

A Budafok-Tétény Önkormányzatának kulturális pályázatán elnyert anyagi támogatás lehetővé tette, hogy 2021-ben a XXII. kerület civil közösségei és diákjai számára személyesen is bemutathassuk Budapest egyik legfontosabb, legérdekesebb és legegyedibb kulturális létesítményét, amely immár csaknem harminc éve fogadja a látogatókat” – olvasható a Memento Park felhívásában, amely egyaránt kínál kedvezményes látogatási lehetőséget a kerületi civileknek és diákoknak.

A Szoborpark Múzeum a járványügyi korlátozások enyhítéséből kifolyólag újra nyitva áll, s igyekszik megteremteni a látogatók számára az emberi kapcsolatok ápolásának és a kültéri, kulturális szabadidős tevékenység lehetőségét.

Mindkét „célcsoport” számára jelentős kedvezmények mellett tart körbevezetést a múzeum személyzete, a kényelmes tempójú séta ráadásul természeti látnivalókkal is kiegészül: a Memento Park közvetlen közelében lévő Tétényi-fennsík nyugodt élővilága ugyanis a látogatók igénye szerint szintén része az útvonalnak.

Bővebb információkért keresse fel az intézmény honlapját, vagy hivatalos Facebook-felületét!

Olvasta már?