Csernus doktor a Klauzál Házban

by gaalt994

Még vannak elérhető jegyek az ismert pszichiáter előadására.

Dr. Csernus Imre nevét jó eséllyel nem sokaknak kell bemutatni. Az olykor kíméletlen stílusáról is ismert pszichiáter korábban televízió-műsorok sorában szerepelt, szakmai kvalitásait pedig mi sem támasztja alá jobban, minthogy több komoly sportcsapatnál is alkalmazták – a győri labdarúgók mellett a női vízilabda-válogatott is igényt tartott szolgálataira. Csernus doki a héten a Klauzál Házban tart előadást.

Az Élj szívből előadásomban a cím bár egy felszólítás, valójában csak egy választási lehetőség. Nagyon sok ember az életét agyból közelíti meg, és egy idő után csodálkozik, mert nem érzi azt, hogy élne, nem érzi azt, hogy boldog lenne. Bár az anyagi lehetőségein belül látszólag minden rendben van, valami mégsem stimmel…” – vallja a szakember.

“Szerintem az ember legnagyobb ajándéka, hogy kezébe veheti a sorsát. Amikor a szívünk hangjára hallgatunk, és azt érezzük, hogy mosolygunk és tele vagyunk szenvedéllyel, akkor tudjuk őszintén érezni, hogy szívből élünk” – ajánlja Csernus budatétényi előadását, amelyre – bár az első sorok már megteltek – néhány jegy még elérhető. A belépővásárlási lehetőségekről itt lehet tájékozódni.

(Kiemelt kép: Facebook/Csernus doki)

Olvasta már?