Csúnyán beletört az újpesti tolmács nyelve a „Budafok” szóba – videó

by gaalt994

Csak egy betűt tévesztett, az erről készült videó mégis nagyot megy az interneten.

Mint arról tegnap beszámoltunk, a BMTE 1-1-es döntetlent játszott az Újpest csapatával a magyar labdarúgó bajnokságban. A mérkőzést Csizmadia Csaba vezetőedző remekül összefoglalta meccs végi nyilatkozatában, amikor arról beszélt, hogy a 80. percig úgy látta, igazságos döntetlen fog születni, ám a mérkőzés végén a Budafoknak több veszélyes helyzete is akadt, amelyek fényében már lehet némi hiányérzetünk.

A játékoskijáróban készült edzői interjúk azonban még tartogattak meglepetést, főleg akkor, amikor az M4 Sport riportere a vendégek szerb vezetőedzőjét, Predrag Rogant kérdezte. Ekkor ugyanis a tréner tolmácsának csúnyán beletört a nyelve a „Budafok” szóba. Az esetet bizonyára sok TV-néző is kiszúrta az élő adásban, aki viszont esetleg lemaradt róla, azok számára a magyar labdarúgást humoros posztokkal követő TrollFoci „megörökítette”.

Tekintettel arra, hogy a lilák – egyébiránt a hasonló interjúkban rendszeresen kiválóan teljesítő – tolmácsa csak nyelvbotlást követett el, megsértődni nem volna illő, de nevetni azért lehet egyet a sztorin.

(Kiemelt kép: Ultras Promontor)

Olvasta már?