Irtó aranyos, Dezsőnek hívják, nincs hol laknia

by dombteto

Ez az irtó aranyos, bújós, kedves fiatal kandúr FIV-pozitív, de egyelőre tünetmentes – írják a HEROSZ budapesti állatotthon Facebook-oldalán.

A HEROSZ Budapesti Állatotthon 1991 óta működik Budafok-Tétényben Nyél utcai telephelyén. Korábban helyszíni riportot és képgalériát is közzétettünk a náluk tett látogatásunkról, amely során szem nem maradt szárazon. Hamar el is döntöttük, hogy mi is megpróbálunk segítséget nyújtani a szervezetnek a működésben, az elszállásolt állatoknak pedig az új otthonuk megtalálásában.

A szervezet most Dezső cicának keres gazdát és otthont.

Megnyugtatásul hozzáteszik, hogy aki picit ismeri a cicabetegségeket, azt tudja, hogy ez szinten tartható megfelelő kezeléssel és egészen sokáig élhetnek a leukózisos cicák, sőt, másik pozitív cica mellé is költözhetnek. Ebben bízunk Dezső kapcsán is, hogy költözhet majd egy napon tőlünk, mert egy irtó aranyos, bújós, kedves fiatal kandúr.

Bővebben Dezsőről: +3630 3671393-os telefonszámon, vagy a www.budapestiallatotthon@gmail.com e-mail-címen lehet érdeklődni, de megosztással is tudják támogatni az esélyeit a gazdikeresésben!

Aki nem tud, vagy nem akar állatot örökbe fogadni, de szívesen segítene mindennapjaik jobbá tételében a HEROSZ Budapesti Állatotthon támogatásával, az az alábbi bankszámlaszámra történő utalással tudja őket támogatni: 11707024-20151483.

Olvasta már?