Egy brit fogadóirodánál egyértelműek a magyar választások esélyei

by gaalt994

A megadott szorzók alapján nem várnak szoros eredményt Orbán Viktor és Márki-Zay Péter között.

Amióta a sportfogadás üzletága az online világban is kinőtte magát, folyamatosan bővülnek a játékosok lehetőségei. Már nem csak klasszikus sporteseményekre lehet fogadni, kínálnak oddsokat az Oscar-gálára, Grammy-díjra, illetve nagyobb országok esetében még a zenei tehetségkutató showműsorokra is.

Már jó pár éve megjelentek a kínálatban a világpolitikai események, a közelmúltban például Olaszország potenciális EU-ból való kilépésére is lehetett fogadni, de egyes országok parlamenti választásaira is megrakhatjuk tétjeinket. Olyan azonban eddig nem volt, hogy magyar politikai esemény elérte volna az irodák ingerküszöbét.

Ezt a gátat törték most át a világpolitikában is komoly érdeklődésnek örvendő, áprilisban esedékes magyar parlamenti választások. A brit Unibet iroda ugyanis felvette az eseményt a kínálatába. Egy egyszerű opcióra lehet tippelni, arra, hogy Orbán Viktor és Márki-Zay Péter közül ki lesz a befutó a miniszterelnöki posztra.

Az esélyek egyértelműek, legalábbis az Unibet szerint: Orbán győzelmére 1,50-es szorzó van, míg Márki-Zay esetleges sikere 2,40-szeres pénzt fizet.

(Kiemelt kép: MTI)

Olvasta már?