Egységben várja az új szezont a BMTE

by gaalt994

A Paks elleni 9-2-es blama után lemondó Csizmadia Csaba helyére Boér Gábort nevezték ki vezetőedzőnek a Budafoki MTE futballcsapatánál. Az új szakvezető június közepén vetette bele magát a munkába, a csapat ekkor kezdte meg a hamarosan induló NB II-es szezonra való felkészülést.

Boér most a klub hivatalos honlapjának nyilatkozott, szavai alapján jól sikerült a harkányi edzőtábor, amelynek az új mester szerint fokozott a jelentősége.

„Sok változás történt a játékoskeretben és a szakmai stábban is, ezért most különösen lényegesek a harkányihoz hasonló összetartások, amelyek nagyban segítik a beilleszkedés folyamatát. Szerencsére én, a stábom és az új játékosok is olyan közegbe kerültünk, amely családias légkört biztosít és befogadó. Ezt mindannyian érezzük és a többiek nevében is mondhatom, hogy pozitív élményként éljük meg, hogy itt lehetünk Budafokon. A kohéziónak jelentős szerepe van a sikerekben, ezért is örülök, hogy mindenki elfogadja a másikat és az öltöző egy irányba húz” – mondta Boér Gábor.

A vezetőedző arról is beszélt, hogy hamarosan kialakulhat a csapatban az a mag, akikre stabil alapemberként számít a szezonban.

Olvasta már?