Értesüljön minden Budafok-Tétényt érintő hírről!

by gaalt994

Portálunk jelen van a Facebookon is.

Az országos televíziókban, portálokon közölt hírek 90%-a nem érinti Önt közvetlenül. A Huszonkettő szerkesztősége azon dolgozik, hogy a XXII. kerületiek minél több friss hírről értesülhessenek első kézből. Olyan hírekről, amelyeknek hatásait Ön, a szülei, a gyermeke, vagy a szomszédja közvetlenül érezhetik. Ha ismer valakit, akit érdekel, mi történik a XXII. kerületben, ossza meg vele portálunkat!

Egy kattintás Önnek, előrelépés a Huszonkettőnek, hogy még több friss hírt hozhassunk el olvasóinknak.

Legyen szó akár egy játszótérről, akár a közterületek fertőtlenítéséről, a Budaörsi Reptér zajáról, egy egész éjjelen át tartó ismeretlen eredetű szirénázásról, vagy olyan közérdekű ügyekkel kapcsolatos fejleményekről, mint például a lomtalanítás, vagy az orvosi szakrendelő működése, mi beszámolunk róla.

Naprakészen beszámolunk a budafok-tétényi kulturális élet eseményeiről, sportsikereiről és mindenről, amiben a kerület lakói örömet, vagy információt lelhetnek. Kultúra, sport, kék fény, gasztro, és persze a legfrissebb kerületi aktualitások minden mennyiségben.

Minél többen olvasnak minket, annál biztosabb, hogy fenn tudjuk tartani a portálunkat. Mi nem pénzt kérünk, csak egy csatlakozást és esetleg egy megosztást. És cserébe minden helyi hírről beszámolunk!

Olvasta már?