Hőkapuval gyorsítják a bejutást a Káldor Adolf Szakrendelőbe

by gaalt994

A koronavírus-járvány miatt lassult a beléptetés a Káldor Adolf Szakrendelőbe, ezért az önkormányzat cselekedett. Egy hőkaput építettek ki, ami a következő két hétben már tesztüzemben segíti a betegek gyorsabb bejutását az épületbe.

A járványvédelmi szabályok értelmében továbbra is csak szűrőponton át lehet belépni a szakrendelőbe, amely esetenként lassíthatja a bejutást. Az önkormányzat szándéka ennek a bejutási időnek a minimálisra csökkentése, ezért kéthetes tesztüzemi működésre telepíttetett egy hőkapus beléptetőrendszert. Az új berendezés modern technológiai megoldásának hála a hagyományos kézi érintésmentes hőmérőknél gyorsabb, pontosabb mérést végez, így csökkentve a beléptetéshez szükséges időt.

Budafok-Tétény Önkormányzata emellett továbbra is felhívja az intézményt látogatók figyelmét, hogy az egész épület területén viseljenek a szájat és orrot egyidejűleg elfedő maszkot, illetve tartsák meg a 1,5 méteres védőtávolságot.

Kérik továbbá, hogy a betegek az előjegyzett időpont előtt maximum 15 perccel és legfeljebb egy kísérő társaságában érkezzenek, illetve javasolják az időpontkérést online, vagy telefonon intézni.

(Kiemelt kép és fotó: budafokteteny.hu)

Olvasta már?