Felkavaró, ami ezekkel a kutyusokkal történt Nagytétényben

by lantai.oliver

A véletlenek fatális összjátéka vezetett oda, hogy ez a két kutyus végül a sínek között vívta kegyetlen haláltusáját a nagytétényi görpark közelében. Felhívjuk a figyelmet, hogy a fotók sokkolóak!

A tragédia pár napja történt. Az esetről a helyszínre riasztott CHIPet Csapat Kutyamentő Egyesület számolt be közösségi oldalán, amit most olvasóinkkal is megosztunk:

“Déva és Lupó utolsó, végzetes kalandja

2023.06.21.

FIGYELEM! A fotók nagyon felkavaróak! De álljon itt tanulságul, mi történhet… Ma az Univerzum nagyon kegyetlen volt…, mi még sosem találkoztunk velük, tehát nem gyakorlott önsétáltatós kutyákról van szó. A kaput éppen nyitották, az egyik kisurrant, de közben a nagymama elesett, az unoka neki segített, közben a másik is megindult a társa után… egyenesen a sínekre☹ Esélyük sem volt, Déva a sínek között vívta haláltusáját, éppen odaérkezett önkéntesünk, amikor elment szegény. Lupó borzalmas sérüléseket szenvedett, megskalpolta a hátát a vonat teljesen. Gyors chipolvasás után Krisztiék Lupót igyekeztek autóba rakni, és Dévát is kiemelték a sínek közül. Közben a gazdát értesítettük, ő a város másik feléből indult azonnal, a lánya otthonról rohant azonnal a helyszínre… Csak 2 utcányira történt a tragédia. Időközben már leszerveztük, hogy a Délbudavet rendelő tudja fogadni, oda rohantak azonnal a gazdával, és ott sajnos minden remény elszállt, már csak a fájdalmán lehetett segíteni, elindult ő is Déva után☹ Megszakadt a szívünk a gazdáikéval együtt☹

Sose felejtsétek el, egy pillanatnyi nem odafigyelés, a véletlenek fatális összjátéka, és máris a kutya (vagy akár ember) életébe kerülhet. Hiába a leggondosabb gazda, sajnos bárki kerülhet szerencsétlen helyzetbe bármikor.

Itt csak az együttérzésnek van helye, sajnáljuk kutyuskák, hogy ilyen hamar véget ért az életetek, fussatok szabadon!

Nagyon szépen köszönjük a srácoknak, akik a nagytétényi görparkban voltak éppen, amikor megtörtént a baleset, azonnal hívtak minket és segítettek is, amiben tudtak!”

Fotók: Facebook

Olvasta már?