Finom ebéddel hálálta meg egy budafoki étterem a szociális dolgozók munkáját

by gaalt994

Az István Tanya Vendéglő is csatlakozott az #újranyitvaBP programhoz, amelynek keretében a járvány elleni védekezésben résztvevők munkáját köszönik meg. A közeljövőben többek közt egészségügyi dolgozókat, pedagógusokat és a polgárőrség munkatársait is vendégül látják.

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara támogatási szerződése keretében az István Tanya étterem vendégül látta a XXII. kerületi Család és Gyermekjóléti Központ dolgozóit.

Az #újranyitvaBP program lényege, hogy a BKIK által biztosított anyagi forrásból az éttermek megvendégelhetik a koronavírus világjárvány elleni küzdelemben résztvevő egészségügyi dolgozókat. A program az egészségügyi dolgozók iránti hála kifejezése mellett a pandémia alatt nehéz helyzetbe került vendéglátóegységek támogatását is szolgálja.

A program kapcsán Karsay Ferenc polgármester is kifejezte örömét, Facebook-oldalán írt arról, hogy jó ötletnek tartja a kezdeményezést.

Az István Tanya Vendéglő a közeljövőben a Káldor Adolf Szakrendelő munkatársait, pedagógusokat, óvodapedagógusokat, védőnőket, valamint a polgárőrség és a mentőállomás alkalmazottait is vendégül látja.

(Kiemelt kép: Facebook/István Tanya Vendéglő)

Olvasta már?