Fogynak a jegyek a sztárénekes koncertjére a Klauzál Házban

by gaalt994

Egyre kevesebb a belépő Kovács Kati jövő csütörtöki fellépésére.

Mint arról korábban is írtunk, nagykoncertet ad a Klauzál Házban a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas magyar előadóművész, énekesnő, dalszövegíró, színésznő, Kovács Kati. Az est az előadó 2021. évi turnéjának egyik állomása lesz.

Kovács Kati a hazai könnyűzene egyik legkiemelkedőbb és legnagyobb hatású énekesnője – írja róla honlapján a Klauzál Gábor Budafok-Tétényi Művelődési Központ. Közel hatvan év alatt önazonos, nyomot hagyó művészként vált a magyar kultúra részévé. Több mint 500 dal van a repertoárjában, diszkográfiája szerint 487 hazai és külföldi hanghordozó őrzi dalait. Egyike azon kevés magyar könnyűzenei előadóknak, akik nemzetközi hírnévre tettek szert, a világ 5 kontinensén adott koncertet.

Ahogy az várható volt, a jegyek fogynak az október 21-i fellépésre – az első sorokban a helyek nagy része már elkelt, azonban aki szeretne ott lenni, és még nem váltott belépőt, annak sem kell csüggednie, elérhető székek is maradtak még szép számmal. Az este 7-kor kezdődő koncertre a tikettek 6500 Ft-ba kerülnek, a budafok-tétényiek lakcímkártyájuk felmutatásával 500 Ft-os kedvezményt kaphatnak.

Olvasta már?