Igazi retró hangulatra számíthatnak!

by dombteto

Csináljuk a bulit koncert lesz a Klauzál Házban a Budafok-Tétényi Tavaszi Művészeti Fesztivál keretében.

Május 4-én a Budafoki Dohnányi Zenekar nagyszerű koncertjével elstartolt a 47. Budafok-Tétényi Tavaszi Művészeti Fesztivál programsorozat, melyre 32 napon át 23 helyszínen, 53 programmal várják a látogatókat. Minden korosztály megtalálhatja a neki tetszőt a kínálatban: lesz színházi előadás, kiállítások, gyerekrajzpályázat, könnyű- és komolyzenei koncert, családi nap, ismeretterjesztő programok, helytörténeti tártlatvezetés, fellép a Száztagú Cigányzenekar és Charlie is.

Ma a ’80-as és ’90-es évek legnagyobb hazai slágereit hallgathatják meg az érdeklődők Keresztes Ildikóval, Szulák Andreával és Varga Miklóssal. Izgalmas koncertműsor lesz ez a hazai könnyűzenei előadók híres örökzöld dalaival. Egyedülálló zenei felállásban, fiatal zenészek kíséretében repít vissza a koncert a retró világába. A generációkat összekötő dallamok olyan neves vendégművészektől csendülnek fel, mint SZULÁK ANDREA énekesnő, színésznő. Továbbá a magyar rockzene egyik legnagyobb “hangja”, lemezei és színpadi szerepei révén ma már legendának tartott VARGA MIKLÓS énekes is „csinálja a bulit”.  Fellép a koncerten a különleges és egyedülálló előadóművész, KERESZTES ILDIKÓ.

A koncerten a ’80-as és ’90-es évek zenéi, köztük Varga Miklós saját dalai is elhangzanak. Szulák Andrea magyar slágereket, Máté Péter-dalokat énekel.  

Az előadókat a Klauzál Gitár Band kíséri, zenekarvezető: Magyar László.

Időpont: május 12., péntek 19.00
Csináljuk a bulit! Retro koncert
Helyszín: Klauzál Ház – színházterem
Jegyár: 4000 Ft kerületi lakcímkártyával április 23-ig, teljesárú jegy: 5500 Ft

A fesztivál teljes programját itt találják.

Forrás: klauzalhaz.hu

Olvasta már?