Ismeretlen jótevőt keres a polgármester

by gaalt994

Az illetőről annyit tudunk, hogy Attilának hívják, katona, és éppen a szabadnapját töltötte, amikor segítséget nyújtott egy rosszul lett várandós kismamának.

Rendhagyó témájú videóval jelentkezett Facebook-oldalán Karsay Ferenc. Budafok-Tétény polgármestere egy február 6-án történt eseményről beszélt, amely a 133-as busz egyik járatán történt. A járművön egy várandós kismama utazott, aki – mivel éhgyomorral tartott hazafelé az aznapi kontrollvizsgálata miatt – rosszul lett, és egy szabadnapos katona mentette őt meg az eleséstől.

A katona vizet és üdítőt is szerzett a kismamának, majd a férj megérkezéséig vele maradt és segítette őt. Karsay Ferenc a példás segítségnyújtásról szóló történet hallatán úgy döntött, szeretné megtalálni a katonát, hogy megismerhesse és köszönetet mondhasson neki.

Az illetőről foglalkozása mellett annyit tudnak, hogy Attilának hívják, és már a járvány első szakaszában is önkéntesként segítette az arra rászorulókat – bevásárolt nekik, majd motorjával házhoz is vitte az árut.

Olvasta már?