Ismét Horvátországban edzőtáborozik a BMTE

by gaalt994

Mátyus János vezetőedző azt is elárulta, hány új játékost szeretne igazolni télen.

Pozitív benyomásokról beszélt a klub honlapjának a Budafoki MTE labdarúgócsapatának vezetőedzője, Mátyus János. A tréner optimizmusa nem is alaptalan, a korábbi válogatott védő nyár végi kinevezése óta konszolidálta a csapat helyzetét, így az együttes bentmaradó helyen telelhet.

A BMTE játékosai nem is bejglizhettek sokáig az ünnepek alatt, a december közepén játszott bajnoki után január 2-án már edzést is vezényelt nekik Mátyus, sőt, újév napján az első téli igazolás is aláírt Budafokon. Bár a magyar ligákban nem divat mindössze egy transzferrel letudni egy átigazolási ablakot, a vezetőedző által elmondottak ugyanakkor nem ígérnek nagy jövés-menést.

“2-3 labdarúgót még figyelünk, próbajátékon is vannak most velünk néhányan, velük kapcsolatban viszont majd később várható döntés. Összességében elégedett voltam az őszi szereplésünkkel és a játékosok teljesítményével, így hatalmas mozgás nem várható a keretünkben” – fogalmazott Mátyus János.

Az interjúból kiderült az is, hogy a csapat jól ismert helyen tartja téli edzőtáborát, idén újfent Horvátországba utazik majd a keret a szezonközi alapozásra. Addig napi egy-két edzést tart a csapat, míg jövő héten két felkészülési meccset is játszik a BMTE. 2023-ban a Budafok első tétmeccsén a meglepetéscsapat Pécshez látogat január 29-én.

Olvasta már?