Itt az utolsó alkalom, hogy BMTE-s ajándék kerülhessen a fa alá

by gaalt994

Pénteken délután 3 és 6 óra között a Promontor utcai stadion Komáromi úti bejáratánál várják az érdeklődőket.

A Budafoki MTE történelmet írt a tavalyi csonka NB II-es szezonban szerzett második helyével, Csizmadia Csaba együttese így több, mint 70 év után jutottak fel az NB I-be. Bár az elmúlt hat mérkőzésén a csapat nem tudott nyerni (3 döntetlen és 3 vereség jutott a BMTE-nek a dabasi kupasiker óta), a kezdeti remeklésnek hála így is bennmaradó helyen áll; az Újpestet, a Honvédot és a Diósgyőrt megelőzve 9. a tabellán.

A javarészt hazai nevelésű játékosokból álló társulat ráadásul nem csak játékával, de sportszerűségével is kivívta a magyar futballtársadalom szeretetét. Nem csoda, hogy a klub ajándéktárgyai iránt is komoly az érdeklődés, így az egyesület még karácsony előtt lehetőséget biztosít a drukkereknek a vásárlásra.

Pénteken délután 3 és 6 óra között a Promontor utcai stadion Komáromi úti bejáratánál várják az érdeklődőket. Fizetni ugyan csak készpénzzel lehet, de cserébe a termékpaletta elég színes. Az elmaradhatatlan idei mezgarnitúra mellett sálak, zászlók, bögrék, kulcstartók, hűtőmágnesek, tollak, törülközők is megvásárolhatóak – mindez a készlet erejéig.

A BMTE még két meccset játszik idén, szombaton a Ferencvároshoz látogat, míg december 23-án a Honvédot fogadja.

(Kiemelt kép: Budafoki MTE)

Olvasta már?