Visszatért Lolita, most gazdát keres

by bcsenge

A HEROSZ Budapesti Állatotthon 1991 óta működik Budafok-Tétényben Nyél utcai telephelyén. Korábban helyszíni riportot és képgalériát is közzétettünk a náluk tett látogatásunkról, amely során szem nem maradt szárazon. Hamar el is döntöttük, hogy mi is megpróbálunk segítséget nyújtani a szervezetnek a működésben, az elszállásolt állatoknak pedig az új otthonuk megtalálásában.

“Ez a kis szökevény február végén került be a menhelyre, másnap pedig megszökött. Kislisszolt az egyik kolléga lába mellett az első adandó alkalommal és bárhol, bármennyien kerestük nem találtuk sehol. Pár nappal ezelőtt a kutyakennelek tetején sikerült kiszúrnunk egy csillogó szemű maszkos kis kémet, amint minket figyel, ahogy a többieket etetjük. Majd két hónapig bujkált a menhely körül, színét sem láttuk. Leírhatatlanul boldogok voltunk, hogy él és itt van a közelben!” – írja a HÉROSZ.

“Pár nap alatt sikerült valahogy meggyőznünk, hogy nincs mitől félni és odaédesgettük szép lassan magunkhoz. Éppen úgy, ahogy Ő is csinálta az első adandó alkalommal, megfogtuk a grabancát és beraktuk a biztonságos, fűtött, friss vízzel és prémium macskatáppal ellátott lakosztályába.

Lolita jól van, semmi baja nem esett, egy darab kullancs nem volt benne, nagyon jó az étvágya, és ha hiszitek ha nem az egyik legbarátságosabb, legtúrógombócabb cica, akit volt szerencsénk megismerni! Még egy picit szoknia kell, hogy be lett zárva, hiszen ivaros kinti cicaként élte életét, amíg egy civil cicamentőnek elege lett belőle, hogy szegény folyamatosan az ő kertjébe szülte a kiscicáit. A kicsiknek is, a mamának is segített. Így került hozzánk Lolita mami, a szökevény.

A lényeg, hogy az ép, egészséges, csodaszép, tündéri kedves, ivartalan, oltott, negatív tesztes (ezt természetesen megismételjük a kint töltött idő után) 2,5 éves fiatal hölgynek a lehető legjobb gazdit kell megtalálnunk!”

Bővebben: +3630 3671393 vagy budapestiallatotthon@gmail.com

Olvasta már?