Ki lesz a kerület párja? 4 párnak nászajándék is ütheti a markát!

by nora.farmosi

Leendő házasok, valamint rubin-, zafír- és aranylakodalmat ünneplő házaspárok jelentkezését várja az önkormányzat.

A házasságkötés hatalmas esemény a családok, az érintettek életében, és napjainkban szerencsére ismét egyre többeknek fontos a házasság intézménye. Mitől lehetne még különlegesebb a jeles alkalom? Talán attól, ha a Városháza dísztermében, a “Kerület Párjaként” koccinthatnának szeretteikkel a jelentőségteljes „igen” kimondása után.

A hagyományokhoz hűen idén is a Kerület Napja alkalmából hirdetik ki a “Kerület Párja” címet. Nem csak a leendő házasokat, de a rubin-, zafír- és aranylakodalmat ünneplő házaspárokat is várják a címre, akik a Városháza dísztermében erősíthetik meg fogadalmukat a 40., 45. vagy 50. évfordulójuk alkalmából.

Budafok-Tétény önkormányzata nászajándékként ingyenesen biztosítja a Városháza dísztermében tartandó szertartást, melyet a polgármester vagy alpolgármester vezet. Ezt követően pezsgős koccintásra is vendégül látják a meghívottakat. Ezen eseményt az önkormányzat fotósa örökíti meg, aki az elkészült fényképeket fotóalbum formájában is eljuttatja az ifjú párnak, akik egy évig viselhetik a “Kerület Párja” címet.

A jelentkezés feltétele, hogy a pár legalább egyik tagja bejelentett budafok-tétényi lakcímmel rendelkezzen. A pályázatra kizárólag azok jelentkezését várják, akik új időpontot foglalnak az anyakönyvi hivatalban, azaz nem egy már korábban, házasságkötés céljából lefoglalt időpontot módosítanak.

Az első 4 pár (két ifjú és két évfordulós), aki május 10-ig jelentkezik a felhívásra a keruletparja@bp22.hu címen, elnyeri a “Kerület Párja” címet.

Olvasta már?