A budafok-tétényiek sem láttak még ilyen félelmetes horrorfesztivált

by nora.farmosi

Szabolcsban olyan Halloween-buli lesz, amire még a szomszédos országokból is kíváncsiak az emberek. A rettegni vágyó budafok-tétényieknek igyekezniük kell, ha szeretnének bejutni a különleges fesztiválra.

Aki szereti a borzongást, annak október 27-28-án és 31-én Kisvárdán a helye! 3 éjszakán keresztül ugyanis a rettegésé lesz a főszerep a Cinemaqua Filmparkban, ahol Európa legnagyobb horrorfesztiválját rendezik meg.

Nézzük, milyen programokkal várja a látogatókat a 8. Rettegések Éjszakája!

Horrorházak: a 28 különlegesen rémisztő szektorban lesznek berendezve a horrorházak, egy-egy híres film eredeti díszletével felszerelve. A megrázóan valósághű környezetben valóban úgy érezheti magát a látogató, mintha belecsöppent volna egy horrorfilmbe! A pulzusa garantáltan az egekbe szökik majd.

Zombik: a park teljes területén riogatnak az élőholtak, akikkel garantáltan menő fotókat lehet majd készíteni.

Pankrátor- és motoros kaszkadőr-show: őrült vagány akcióhősök is szórakoztatják a közönséget hajmeresztő mutatványokkal.

Extrém hinta és halálgömb: ezt csak a legbátrabbaknak javasoljuk, akik biztos, hogy nem riadnak vissza az adrenalindózistól!

Vámpír Club: az éjjel 11-kor induló bulikon bármikor felbukkanhatnak a vámpírok is. Lehet, hogy a legnevesebb DJ-k is vámpírrá változnak a Rettegések Éjszakáin? A remek hangulatért a többi között között olyan neves DJ-k felelnek majd mint Bárány Attila, Willcox és Sterbinszky.

Magyarország legrémisztőbb rendezvénye vadonatúj, minden eddiginél nagyobb helyszínen, rekordszámú programmal várja a rettegni vágyókat október végén Kisvárdán. A mintegy 40 hektáros területen megelevenednek a legismertebb horrorfilmek, életre kelnek a rettegett szörnyek és gonosztevők.

A 2023-as Rettegések Éjszakája Horror Fesztiválra már elérhetőek a jegyek a rettegesekejszakaja.hu weboldalon, ahol az igazán bevállalósaknak van lehetősége részt venni VIP-rémélményben is.

A VIP-jeggyel rendelkező fesztiválózok számára exkluzív cirkuszi műsort kínálnak a szervezők. Az Extreme Adrenalin Show-ban az artisták vakmerő és életveszélyes mutatványai biztosan örökre beleégnek majd a nézők emlékezetébe.

Belépés csak 14 éven felülieknek!

Olvasta már?